top of page

The Hidden Green Light in the Forest

Designed by

KUAN TING DESIGN

KUAN TING DESIGN

Title:

The Hidden Green Light in the Forest

Category:

Interior Design Category

Location:

Taiwan, Hsinchu county

Designer:

KUAN TING DESIGN

Website:

CHIU WU, RUO XI HUANG

Team:

KUAN TING DESIGN
KUAN TING DESIGN
KUAN TING DESIGN
KUAN TING DESIGN

KUAN TING DESIGN

Photo Credits:

KUAN TING DESIGN

Copyrights:

The client has long run business. It is expected that the living environment remain both quiet and convenient while staying private. The size and quality of the public space should meet the need of entertaining guests. Other than those, in response to three generations in one family, living comfortableness is also our emphasis in this case. Apart from increasing the hinterland in the first floor for the purpose of visual amplification by applying widening and permeable form to reshape the space, our design team also transformed the beam columns into invisible borders between regions, and further designed them as practical cabinets. At the same time, we made efforts on weighing the arrangement of textures and shades, constructing main facades with graceful lines. With customized family crest decorating the foyer flooring and great visions accessing to natural landscape, it once again go back to the main theme.

bottom of page