top of page

Reformation

Designed by

Surcreative Interior Design Co Ltd

DO UP Décor Planner

Title:

Reformation

Category:

Interior Design Category

Location:

Taichung City , Taiwan

Designer:

Surcreative Interior Design Co Ltd

Website:

Chen Poyu

Team:

DO UP Décor Planner
DO UP Décor Planner
DO UP Décor Planner
DO UP Décor Planner

DO UP Décor Planner

Photo Credits:

Surcreative Interior Design Co Ltd

Copyrights:

The designer changes the layout of the space and makes the public space larger. Glass is adopted to create a sense of transparency in the open public and the reduction of partition avoids the block of view. Unique ceiling design for different areas brings out the charm of the space and the ceilings connect the floors and walls harmoniously, which creates different characteristics for different areas. The wooden texture throughout the space, warm grey stone materials and indirect lighting add a touch of tranquility and comfort and soften the modern space full of neat lines.

The mix and match of stone material and iron frame, the raised mirror ceiling and wooden floor with stone grain in the foyer integrate perfectly, which not only adds the layers but also sets the vibe of the space. The hanging iron cabinet in the open kitchen echoes the foyer and displays the collection and taste of the owner. The indirect lighting with grooves in the ceiling of living room improves the texture of the space. The grooves echo the TV wall, which extends the view and enlarges the space. The wall connects the ceiling and the floor and ingeniously incorporates the storage space.

bottom of page