top of page

BEGONIA GARDEN

Designed by

Hangzhou Gescape Design Co., Ltd

Intermountain Images

Title:

BEGONIA GARDEN

Category:

Urban Planning and Landscape Design Category

Location:

Hangzhou

Designer:

Hangzhou Gescape Design Co., Ltd

Website:

Fan Ge, Yingyi Lou, Xin Zhao, Xiaobo Niu, Qinyan Yang, Chendong Cai, Jingling Zhao, Qin He

Team:

Intermountain Images
Intermountain Images
Intermountain Images
Intermountain Images

Intermountain Images

Photo Credits:

Hangzhou Gescape Design Co., Ltd

Copyrights:

The Life Hall is located in the Northwest corner of the plot. At the beginning of the design, we were instructed that it should be both demonstrative and relatively stable in the site. Therefore, we have built a set of 1.5 meter high curved landscape walls at the corner, with a glowing case logo. The prospective owners can see the project at a glance on Xingfu South Road or Xuelin Street. Following Xuelin Street to the north of the site, the other set of similarly shaped and slightly lower scenic walls continues eastward along the green fence, and connects with the easternmost parking lot, forming a complete perimeter enclosure.
The space around the corner is semi enclosed and the popular street corner community style attracts people to enter and stay at the space, which well matches the low-key and elegant temperament of BEGONIA GARDEN, showcasing its image externally and attracting customers internally.

bottom of page