Wei Ting Lin and Kuei Yen Tseng

Interior Designer

Taiwan (China)

AWARDS

1

Wavy Net   _edited.jpg

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

1992,Architecture,Bachelor, National Taipei Institute of Technology, Taipei/Taiwan

WORKING EXPERIENCES

2005-2021, Design manger of Architecture/Interior Design, THEWALL, Taipei/Taiwan

AWARDS AND PRIZES

2017, Finalist, SBID International Design Awards, London/England
2018, Gold, San Francisco Design Award, San Francisco/USA
2018, Gold, Berlin Design Award, Berlin/German
2019, Silver, A' Design Award and Competition, Milan/Italian
2019, Bronze, A' Design Award and Competition, Milan/Italian
2020, Winner, ASIA DESIGN PRIZE, Japan, Korea
2020, Winner, DNA Paris Design Awards, Paris/France

SELECTED PROJECTS

Xiu Shan Reception Center

FUNCTION:

Residential

LOCATION:

New Taipei City, Taiwan.

YEAR:

2020

blank.jpg

ABOUT

This project is located next to a park. The entire design breaks the form of common luxury sales. With Living in the Park as the main concept of the design, and utilizing commonly used material such as metal sheets and metal frame, the architectural appearance has a simple yet beautiful with truss shape, creating a homey and warm atmosphere. As the entire space is facing the North, full glass window is used to integrate the park and greenery outside into the interior space.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Wei Ting Lin, 2019.

COPYRIGHTS:

Wei Ting Lin and Kuei Yen Tseng

The Shades of Clouds

FUNCTION:

Vacation Villa

LOCATION:

Songyang Mountain, Zhejiang, China

YEAR:

2019

blank.jpg

ABOUT

The design aims to portrait the scene of flying clouds, using gentle white tone and original soil wall, merges with fabrics and soft furniture from Bali to create a place for photography and vacation. Building renovation following the natural terrains leads to the construction of walls with rocks. Wood platform is designed on the basis of the topographic conditions, remaining the original mountain landscapes to the greatest degree. It has become a unique architecture, forming a romantic sense.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Wei Ting Lin, 2019.

COPYRIGHTS:

Wei Ting Lin and Kuei Yen Tseng

Staycation

FUNCTION:

Detached Villa

LOCATION:

Lincou District, New Taipei City, Taiwan (R.O.C)

YEAR:

2022

blank.jpg

ABOUT

Near a forest reserve and an international bilingual school, the villa not only provides residents an exquisite leisure lifestyle with the designs of open-air SPA, home theater, banquet hall; it also sets up outdoor terraces and study room to give kids a balance environment. And,the environmental elements like light, water, and wind were extracted and introduced into the room via the open layout to interact with the inner space, that perfectly embodies the "luxurious but low-key" idea.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Thewall International Design

COPYRIGHTS:

Wei Ting Lin and Kuei Yen Tseng