Fon Studio

Interior Designer

China

AWARDS

1

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Donghulin Guest House

FUNCTION:

Residential

LOCATION:

Beijing

YEAR:

2021

blank.jpg

ABOUT

The design concept of the building is simple and clear. We responded to the height difference of the site in the form of pitched roofs and designed a well-bedded residence that is seamlessly attached to the mountain. Although it is a guest house, in the overall functional layout, the number of the guest rooms is quite limited, and a large public area is reserved to provide the operators as much operational flexibility as possible.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

FON STUDIO

COPYRIGHTS:

Fon Studio

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

blank.jpg

ABOUT

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Fon Studio

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

blank.jpg

ABOUT

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Fon Studio