FANG CHENG

Interior Designer

Taiwan (China)

AWARDS

1

Wavy Net   _edited.jpg

Art of Living
Redefining Norms Through Innovative Design

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Ideal Modern House

FUNCTION:

Residence

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2022

blank.jpg

ABOUT

To create a generous public area, the designer has applied grey mirrors on the living room and dining room walls and ceilings to create reflections and visually expand the space. The materials are also cut irregularly to add a vivid sense to the area. Meanwhile, since an initial column exists on the master bedroom ceiling, linear extensions and color selections are used to eliminate the feeling of pressure by decorating the structure. Furthermore, matte-paint door planks are imported to apply on the closets to layer the room and increase richness.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

FANG CHENG

COPYRIGHTS:

FANG CHENG

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

blank.jpg

ABOUT

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

FANG CHENG

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

blank.jpg

ABOUT

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

FANG CHENG