Li-Ling Chang

Interior Designer

Taiwan (China)

AWARDS

1

Wavy Net   _edited.jpg

Dayen Design was established in 2010, working with design projects including public space, landscape architecture, reception center, private residence, commercial space, installation art, and architecture details.

Dedicated to integrating the realm of literature into spatial design, Dayen Design interprets and depicts ideas through poetic aesthetics. With expressions like a modern ink wash painting, capturing the spirit, we wish residents and users can walk into frames, live poetically with tranquility.

Dayen Design takes every project seriously, designing wholeheartedly. With each careful step and each well-thought-out detail, we wish the best for all with gratitude. May the space become the carrier of peace and joy.

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Apartment Lee

FUNCTION:

Residential Interior Design

LOCATION:

SongShan District, Taipei, Taiwan

YEAR:

2016

blank.jpg

ABOUT

The project revolved around several simple and movable mechanisms:a visual wall that could be easily flap for different style,a workshop that could be transformed into a guest room using a hidden old bed, a custom space for old storage case.Further than the housing renovation,I utilized construction resources to build many removable, reusable, and replaceable pieces of custom furniture using whatever material was left over.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Creator | Kuo, Chin-Yun Photographer | Li, Kuan-Yuan

COPYRIGHTS:

Li-Ling Chang

Tranquility Yields Transcendence

FUNCTION:

Public Space

LOCATION:

Xitun District, Taichung City, Taiwan

YEAR:

2018

blank.jpg

ABOUT

Tranquility, a lifelong status people coveting, is alleviating and consequently taking us farther. The influence of tranquility, applied in this house, creates a pacified space by means of the modern composed skills that propose the placid colors and design ideas so as to establish a calm living environment.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Photo by : LIU, CHUNG-YING

COPYRIGHTS:

Li-Ling Chang

Beginning of the Time

FUNCTION:

Hospitality Space

LOCATION:

Taichung, Taiwan

YEAR:

2021

blank.jpg

ABOUT

The walls and floor are paved with grey marble, the texture is like the sky, clouds and mountains. Inlaid with ever-changing dark stone patterns in the middle, it is lively like a slow mountain stream. The fountain formed by the two slopes of scenic stone interlaced together becomes the service counter of the lobby; the main wall behind is made of antique facing stone, the stone grain is like the beginning of the heaven and the earth, blending like a dream.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Image #No 1-5: Photographer Chung-Ying Liu

COPYRIGHTS:

Li-Ling Chang