LI HUT CHIN

Interior Designer

Taiwan (China)

AWARDS

1

Wavy Net   _edited.jpg

As a construction professional, there are many remote villages located in the mountains. Because of the inconvenience of transportation, the development of them lags far behind flat villages or cities. This situation has attracted the attention of many NGOs. And I came to help because it sent volunteer teachers. Because the teachers were too remote and could not stay for long, they would need space to assist, but they could not be fixed on the ground like in the past, because the research-type house is very fast. It will be abolished because of the shrinkage of the village, and therefore a mobile "lattice children's garden" system has been developed. The structure of the Lattice Children’s Fun Garden is based on wooden partitions and uses an open structural system to cope with the shortage of professional construction manpower in the countryside. For this reason, it was decided to focus on the technical aspects when planning. Establish a clear construction system, calculate the required labor force, and complete the production of components in the factory in a standardized and industrialized manner. Through a complete transportation and assembly plan, the components can be transported to the base, so that the general public without professional construction , It can also be assembled smoothly and quickly, which not only speeds up the construction speed (three days), but also ensures the quality of the building. Due to the lack of resources in the countryside, it is difficult to have constantly updated books, teaching materials and toys in the space. Faced with this problem, we decided to make the space itself interesting and to continuously attract children willing to use the space. Therefore, in the space of the Children's Fun Garden, both the wall and the floor are pits, allowing children to climb and play in the space. Because children’s bodies are still growing, there are pits of teaching space everywhere, which can arouse their love. Children jump and climb in the space, and use every part of the body to perceive and use this space, which also allows teachers to use this space. Start thinking about new ways of education.

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

The Multidimensional Lifestyle Transform

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Zhongli, Taoyuan, Taiwan

YEAR:

2021

blank.jpg

ABOUT

This four-story house integrates the spatial designs of an interior design studio and a residence. The interior of this project selected a multitude of original materials to overlap one another in arrangement, which responds to the specialty of this interior design studio. Thus, with slender lines dividing the entirety of the space, a profound spatial experience is created for users.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Li Hut Chin, 2021.

COPYRIGHTS:

LI HUT CHIN

Elegant Symmetry

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Yangmei District, Taoyuan County, Taiwan

YEAR:

2021

blank.jpg

ABOUT

Beyond the entrance foyer is an open area that functions both as a living room and a dining room. The design of the silver-marbled, segment-patterned flooring tiles extend to the walls. One wall is constructed with the same material as the flooring tiles, whereas the opposite side, being the main wall, has metallic warm grey and golden lines that elegantly compose an alternative visual focus on the canvas of white space.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Image#No1-5: Photographer(Photographer/Leader) LDK studio,Elegant Symmetry,2020

COPYRIGHTS:

LI HUT CHIN

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

blank.jpg

ABOUT

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

LI HUT CHIN