Hsin Ting Weng

Interior Designer

Taiwan

AWARDS

22

Wavy Net   _edited.jpg

Majored in visual communication design and continuing studies of architecture, Hsin-Ting Weng develops her astute sensibility to color and multi-material application. Weng keens for versatilities of both trendy and classic compositions, carrying out aesthetics and refinement in interior spaces.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

National Yunlin University of Science and Technology

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

2019 International Design Media Award Decoration Winner
2019 Muse Design Award Gold Winner
2019 M+ China Top Interior Design Award TOP100
2019 Hers Design Award Winner
2019 Delux Great China Interior Design Color Award
2018-2019 A’design Silver Award
2018 Jintang Award Residential Winner
2018 IAI Design Award Residential Winner
2018 Jinteng Award Residential Top 100
2018-2019 40 UNDER 40 Best of Best
2018 Gold Pin Design Award Spatial Category Winner
2018 IF Design Award Winner (Interior Architecture)
2018 IDA Design Award Bronze Winner (Interior Architecture)
2017-2018 A’design Silver Award
2017-2018 TINTA Decoration Category Gold Winner
2017-2018 TINTA Restaurant Category Silver Winner
2017 ADA Luxury Residential Category Bronze Winner
2017-2018 40 UNDER 40 Honored
2017 Modern Decoration Restaurant Category Winner
2016-2017 A’design Silver Award
2016-2017 TINTA Revamp Category Bronze Winner

SELECTED PROJECTS

Van der Vein

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Taichung city, Taiwan

YEAR:

2017

blank.jpg

ABOUT

The metamorphosis of marble wall paneling. The white Cherokee marble wall at the dining area in chevron pattern attracts attention, whereas the square-deboss patterned wall behind living room sofa acts an eclectic contrast. On the other face, Grigio carnico marble is methodically arrayed in linear arrangement from entrance to the end of TV wall. A big slot of stainless hidden door is situated among marble slabs, next to an open display shelving with LED lighting, minimalist and luxurious. Without too sumptuous measures, the space accentuates the innate elegance of irregularity of rock veins, and sensational impacts of new forms.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Hey!cheese Photography

COPYRIGHTS:

Hsin Ting Weng

Anti-sinuous

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Taichung city, Taiwan

YEAR:

2017

blank.jpg

ABOUT

In a small space, 86 square meters, though the plan is sinuous and irregular, but the site plan is pragmatic and multi functional indeed. Boldly break most partition walls to create spacious sensation and public interaction between living and dining areas. Make connection among different direction of corners, to bring out a tranquil master bedroom with elegant sanitary area. This site is not only considerate and well furnished, but also embodies the harmony coexistence between living and housing.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Hey!cheese Photography

COPYRIGHTS:

Hsin Ting Weng

A la Blanc

FUNCTION:

Residential Interior Design

LOCATION:

Taichung city, Taiwan

YEAR:

2019

blank.jpg

ABOUT

The visual attractions came from eclectic contrasts between texture colors and whitish backdrops.The brass pendent contrasts to indigo streamlined sofa; whereas, the copper skirting completes slate-blue kitchenette cabinets. Besides the complementary color scheme, metallic lusts coordinate with decoration colors, delineating eclectic aesthetics.

blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg
blank.jpg

PHOTO CREDITS:

Hey!cheese Photography

COPYRIGHTS:

Hsin Ting Weng