Qidi Design Group Ltd

Architect

China

2

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Shine Stars

FUNCTION:

Exhibition Center

LOCATION:

China

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

The project located at the bank of canal in Yangzhou,which was one of the traditional culture cities in China. The installation of landscape space links tradition and future.Despite inheriting traditional Chinese culture, the design use traditional cultural symbols combined with modern materials and design solution to interpret the new charm of the Yangzhou.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Tang Yan, DID STUDIO

COPYRIGHTS:

Qidi Design Group Ltd

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Qidi Design Group Ltd

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Qidi Design Group Ltd