EgoHouse Architects

Interior Designer

Ukraine

3

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

EgoHouse is an architectural studio where real professionals work: designers, architects, constructors and builders. An integrated approach allows them to take into account all possible subtleties, nuances and details of the object. The studio always closely follows the latest innovations in the world of design and construction, technologies and materials. Changes in these areas are part of a dynamic creative process, so they require constant attention. Each of the specialists is deeply in love with modern minimalist design, but when it comes to realisation they keep heads cool double-checking dreams in practice. The development of a new design project is often a search for a compromise between creativity and reality: balancing between fantasy, technological capabilities and budget limits. Taking into account all these hundreds of “buts” and implementing an extraordinary idea is a challenge. And they love these challenges! Together they strive to expand both space and imagination: seeing the result of your labors is the greatest reward for this studio.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

FA House

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

Ukraine

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

With the total complexity and fullness of the spaces, the task was to create the simplest design of the living environment for the modern family.The main double-height space-the studio-is filled with a powerful stream of light,which is reflected from the contrasting surfaces of the walls and the textured edges of furniture.Special attention was paid to decorative light sources.The drawing of light and shadow has a great emotional impact, capable of conveying the variability of the environment.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Ego House Architects

COPYRIGHTS:

EgoHouse Architects

X House

FUNCTION:

Residential Building

LOCATION:

Ukraine

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

The priority in the design and construction was the respect for the place and the preservation of existing green spaces, since the house is located in a unique place. It is a mixed forest located within the city. X-House interacts with the environment through a large area of panoramic glazing, thus integrating nature into the interior space of the house, making it a unique interior accent.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Ego House Architects

PHOTO CREDITS:

EgoHouse Architects

COPYRIGHTS:

IT Factory

FUNCTION:

Office

LOCATION:

Ukraine

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

The priority was to preserve the existing concrete structures and use them as accents of the interior space.The introduction of bright colour accents helped to avoid monotony and uniformity of spaces, as well as to visually refocus attention during the operation of the premises.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Ivan Avdeenko

COPYRIGHTS:

EgoHouse Architects