Aformula

Architect

China

2

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Exosuit Storage Shelves

FUNCTION:

Wall Hanging System

LOCATION:

Guangzhou

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

The designer Dongjie Cao hopes to design a wall hanging storage system that can be used in multiple living spaces. It’s different from the wood structure commonly used on the wall and instead of ultra-thin aluminum material, which conforms to the modern and stylish aesthetic standards. Standardized product specifications are suitable for storage requirements in different scenes of daily life.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

CUBE X Design

COPYRIGHTS:

Aformula

237 Meter High Altitude Home

FUNCTION:

Residence

LOCATION:

China

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

Located in the CBD core city landmark of Qianjiang, Hangzhou, this suite of rooms is by far the most premiere of private residencies, complete with a 270-degree view of the city you can easily view the West Lake and beautiful scenery. Measuring at 237 meters high, each room is carefully designed with different styles in order to allow the owner to truly experience the magnificent scenery of his vacation home.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

C‘s design

PHOTO CREDITS:

Aformula

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Aformula