Shi Zhe Lo

Interior Designer

Taiwan

15

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

Rock is the foundation for a building. The space of aesthetics and motions has been programmed by each stroke on the draft designs, and the design has been transformed into language of life by creativity. Aesthetics are the symbols of the space that create simple and elegant symbolic images and that describe the spiritual preferences of the residents by integrating architecture aesthetics and delicate arts of humanity. Specialization is the one-of-a-kind creation that impeccably interprets space from scales, evolves delicate texture from light, and corresponds to aesthetic from furniture. The construction skills can be observed from details, the methods that demonstrate the value of achievement.

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

2016 Red Dot Award
2015 iF Design Award
2015 Idea-Tops Award
2015 FX INTERNATIONAL INTERIOR DESIGN
2015 A’ DESIGN AWARD&COMPETITION
2015第五屆 幸福空間亞洲設計獎【現代組-銅獎】
2014 IAI DESIGA AWARD 優勝獎
2014 APIDA 亞太區室內設計大獎
2014 TID 台灣室內設計大獎
2014 PC HOUSE時尚設計盛典 TOP100入圍作品
2014 中國室內設計 金外灘 最佳公共空間
2014 中國室內設計 金堂獎 優選 最佳公共空間
2014 室內設計年度封面人物提名
2014 漂亮家居 最佳人氣設計師
2013第三屆 幸福空間亞洲設計獎【商業空間組-傑�
��設計獎】

SELECTED PROJECTS

Sky Tree

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

This interior design project elucidating with the simple and fashionable styles uses the specific layouts that make people free from the given traffic flow in the house, in which people can enjoy the comprehensive function of living and the intriguing charms of space. Considering the house owner desiring for unique features of interior design, the designer shows the ingenious ideas by using exclusive materials and colors.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Shi Zhe Lo

COPYRIGHTS:

Shi Zhe Lo

Red Leaves of the Fall Mountain

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

Taichung City

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

At the entrance to the foyer, a suspending cabinet defines the entryway while solving the bad vibes for the corridor in the aspect of feng shui; the double-square circulation to enter/exit the living room or the kitchen is extremely smooth, while the fire below symbolizes the image of charcoal fire, which also features heat energy and may be used as a heater during winter.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Shi Zhe Lo

PHOTO CREDITS:

Shi Zhe Lo

COPYRIGHTS:

Family Time

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

Taichung City

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

The designer combines the original living room and the restaurant as a comprehensive public area by setting the gray color as the main spatial tone to define this space.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Shi Zhe Lo

COPYRIGHTS:

Shi Zhe Lo