Yan Ru Chen

Interior Designer

Taiwan

2

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Yearning For Art

FUNCTION:

Residence

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

The "black white gray" color system has the characteristics of evoking visual perception and also has the effect of relieving stress. The design team combines the pure residential elements with "commercial space" to clearly point out the theme of the guest house. The space lays out the substrate in the pure colors through an artistic and pleasurable perspective. With stone surface, metal, rusted surface, wooden louvers and other material surfaces, the space has a rich visual layer. At the same time, it also changes the texture of the wall from a flat surface to a three-dimensional one.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

MU’S DESIGN

COPYRIGHTS:

Yan Ru Chen

Pithy Pure

FUNCTION:

Residence

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

The project is located in Fengshan District, Kaohsiung City. The client is a young couple and children, longing for the casual and elegant Japanese-style design. At the same time, it must be safe and have large-capacity storage space, giving children a comfortable and safe growth environment. In addition, the client is devoted to Japanese Shinto faith, so that the space is expected to integrate and incorporate the rituals into daily life. Temperature as the spatial medium, transcend the tangible boundaries and execute a meaningful spiritual life.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

MU’S DESIGN

PHOTO CREDITS:

Yan Ru Chen

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Yan Ru Chen