Chien-Neng Chang

Interior Designer

Taiwan

3

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

EGO DESIGN STUDIO is the expression of self, space is the residence of physiology and soul, and design is a relationship, a relationship between self and space. EGO DESIGN STUDIO was established for more than ten years, coexisting in harmony with nature in the spirit of humanism, giving life and spirit to each space, making the experiencer and the space related, creating rich Experience.EGO DESIGN STUDIO promises to bring people the joy of life and feel the richness of life through design!

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Verdurous Home

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

The residential interior design is specifically for the family of five members. At the beginning stage of the design, the designer considering the relationship and inheritance of the family and business constructed the layouts in the flat scale and the vertical walls in the public area, both of which create the bonding interactions of spaces. This relationship as intimate as the family members symbolizes the prospect of the business.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Fan Chung-Hao

COPYRIGHTS:

Chien-Neng Chang

Light Composition

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

This residential interior design plan connects the entire indoor space with delicate changes of lights. The customized brown wood veneers decorated at the entryway manifest the tidy impression, where the captivate lower flat cabinets connecting the TV cabinets implicitly develop into a route giving directions.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Fan Chung-Hao

PHOTO CREDITS:

Chien-Neng Chang

COPYRIGHTS:

The Axis of Space Time Turning

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

This house is the new house purchased by a male owner for old mother and young child, we take "round capacity" as starting point, plan out the mansion that accords with the requirements of 3 generation to live together. There are large structural beams and columns in the living room, so the wall and ceiling are shaped by curved methods.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Fan Chung-Hao

COPYRIGHTS:

Chien-Neng Chang