CHUN FU DEVELOPMENT

Architect

Taiwan

4

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Aesthetic of Modern Forest

FUNCTION:

Residential

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

The lobby design adopts an irregular facades and the divided ceiling to present the image of forest, using minimalist German-style floor to ceiling window. The front desk design uses an irregular cut mass shape and arranged with marble finish to have a good correlation with the wall material. Various sizes of stone shaped couches are arranged in front of the floor to ceiling window, and together with the exterior landscape they form a natural Zen meaning. The overall design emphasizes functionality and practicality, pursuing simplicity and low maintenance also durability.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

CHUN FU DEVELOPMENT

COPYRIGHTS:

CHUN FU DEVELOPMENT

Natural Corner

FUNCTION:

Residential

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

This project uses a pure and natural design concept, and a lot of woods materials with elegant decorations, paintings, green plants, and light color tones to create a comfortable and casual atmosphere. The ceiling of the living room has a unique and refreshing three dimensional arch design. Besides, the TV back wall presents a minimalist style with lines. While the floor is covered with wood veneer, bringing out a warm atmosphere.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

CHUN FU DEVELOPMENT

PHOTO CREDITS:

CHUN FU DEVELOPMENT

COPYRIGHTS:

The Lakeshore Hualien Tranquil

FUNCTION:

Hotel

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

Master Ma Paisui painting The Beauty of Taroko inspires the design team on designing the exterior part of the building with the strange and magnificent mountains and rocks and the undulating sea of greenery in the lower part of the building, which is transformed into 3D pentagonal geometry and the triangles on the corridor and the ceiling. Furthermore, the undulating sea waves on the exterior walls of the building, bring the natural appearance of Hualien to the visitors provides a comfortable and convenient resting place.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

CHUN FU DEVELOPMENT

COPYRIGHTS:

CHUN FU DEVELOPMENT