Sung Hsing Lee

Architect

Taiwan

2

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Connect Circulate

FUNCTION:

Residential

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

The design team uses high room-scale and clean lines to create cantilever stairs, which able to connect the upper and lower floors and at the same time can achieve the feeling of spaciousness that the clients wanted. The installation-like staircase gives a new idea and breaks down the conventional staircase concept. It connects areas effectively with smooth circulation lines, giving a wide visual feeling and making people become interactive.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Chris Fan

COPYRIGHTS:

Sung Hsing Lee

Light and Shadow

FUNCTION:

Residential

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

This project adopts an open space concept to maintain visual penetration and light flow and defines the main functions of each area by the design of multiple arch-doors. At the same time, it creates a progressive level like a courtyard and layered frames that result in a focusing effect, which allows the space used to follow the light and shadow.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Chris Fan

PHOTO CREDITS:

Sung Hsing Lee

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Sung Hsing Lee