Li Wei Wu

Interior Designer

Taiwan

1

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Heart-Warming Residence

FUNCTION:

Residential Interior Design

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

Project is located in New Taipei City and enjoys the convenience and functionality of the newly-developed zone. The female homeowner is fond of simplicity and pure white. Therefore, its designing team makes the best of the pure-white tone paired with modernist elements. Through the collage of different materials such as marble and black glass, a stark contrast of black and white is made, adding gradations to the space.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Best & Basis Interior Design

COPYRIGHTS:

Li Wei Wu

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Li Wei Wu

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Li Wei Wu