Architectural Design & Research Institute Tsinghua University CO., LTD

Architect

1

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Lakeshore Learning Center

FUNCTION:

Campus Coffee Shop and Study Room

LOCATION:

China

YEAR:

2021

Aerial View of Forest

ABOUT

The project is about a campus area renovation. Located in a mountainous region, the Zhuhai campus of Beijing Normal University is a beautiful valley university. In the center of the campus, however, an area of two unfinished buildings had existed for decades, which was quite incompatible with the surrounding landscapes. The project renovated the buildings as well as activated the surrounding environment, and eventually succeeded in making the whole abandoned area into a dynamic public place.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Qingshan Wu

COPYRIGHTS:

Architectural Design & Research Institute Tsinghua University CO., LTD

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Architectural Design & Research Institute Tsinghua University CO., LTD

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Architectural Design & Research Institute Tsinghua University CO., LTD