Hua Shan Hung

Interior Designer

2

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Urban Sunshine

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

The designer minimizes partitions and removes the useless mezzanine for intuitive moving lines, divides the interior into 4 blocks defined as the living dining room, the kitchen, the bedroom and the multifunctional room with flexible partitions instead real walls for privacy and for the benefit of a wide open feel and natural lighting, remakes the terrace entrance as a semi-outdoor earthy living room capable of storage for a brand-new look in life.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Hua Shan Hung

COPYRIGHTS:

Hua Shan Hung

Nature Fanaticism

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

This project is a single-storey residential space with a large and beautiful riverside landscape. We express the occupants’ love for nature through rough, natural wood, red bricks, iron pieces, cement-like bricks, wall coverings and other materials. The bedroom is also integrated with the sloped roof and hanging chairs of the wild holiday cabin. Combined with comfortable functions, it creates a modern and natural leisure texture.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Hua Shan Hung

PHOTO CREDITS:

Hua Shan Hung

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Hua Shan Hung