Chung Yi Chun

Interior Designer

Taiwan

3

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

The main designer is Chung Yi Chun, the current team director of the FAYI INTERIOR Design Space Creative Co., Ltd. His mindset is always young, energetic, and passionate about design.
For every commitment of client, continue to try and innovate, patiently listen to the needs of the owners, and create a future with the homeowners.
He is also adept at using building materials to create the house with aesthetic and practical nature, innovatively unique, and with intrinsic and elegant visual feast.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

National Taiwan University

WORKING EXPERIENCES

FAYI INTERIOR DESIGN

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Reborn

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

The sofa wall furnished by tile and wooden grille is tempting, opening the mind and vision feeling. Adorned by marbles and wooden coating, the TV wall bathed under the daylight shimmers its grandeur quality, making indoor space full of noble atmosphere.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Yi Chun Chung

COPYRIGHTS:

Chung Yi Chun

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

The sideboard cabinet and dining cabinet complement each other with black and white matching colors, in order to merge the functions but still have the essence of elegant space, so that the dining area is matched with gold trim and bright pink velvet dining chairs, building the elegant atmosphere of coffee shop afternoon tea. And the space from the inside out of the extension of visual and spatial interaction is intriguing.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Chung Yi Chun

PHOTO CREDITS:

Chung Yi Chun

COPYRIGHTS:

Bathing Summer Day

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

The children’s bedroom is dominated by sweet and tender color, with exquisite wall decorations and small potted plants, so that the space is full of vitality; The round button shaped wardrobe handles are brightly colored and scattered, forming an interesting corner of the room. All of the ingenuity is telling the heart-warming life of a family of five in detail.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Andy Wang

COPYRIGHTS:

Chung Yi Chun