Wu Wan Yu

Interior Designer

Taiwan

1

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Ocean Current

FUNCTION:

Residential

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

In this project, the atmosphere of leisure and vacation is represented and developed in a pure white and gentle tone. The black lines jumping on the facade create a unique brushstroke on the canvas, the unique character of the project was portrayed between the depth and contrast. In another dimension of the design thinking process, special angles such as arcs and bevels are presented in different forms in the space

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

WENJOY Interior Design

COPYRIGHTS:

Wu Wan Yu

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Wu Wan Yu

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Wu Wan Yu