Lo Fang Ming

Interior Designer

Taiwan

6

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Life With Mountain

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

Despite the beautiful natural scenery of this mountain villa, the pitched roof structure and disorderly floor allocation lead to the fragmented layout. The pillars scattered around make the space confined. The designer uses three consecutive high and low stages to increase the visual height of the public space, smartly hide the pillars through the rearrangement of the layout, and perfectly integrate the eastern and western cultural consciousness in life.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Alen Lo, 2019.

COPYRIGHTS:

Lo Fang Ming

The Gift

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2018

Aerial View of Forest

ABOUT

The renovation of the forty year-old villa in the mountain area is based on the design concept of shared art. The integration of the artistic hand-drawn wall and the outside landscape of four become part of the life art. In response to the rainy climate in the mountain area, for the aluminum grid exterior of the construction, the slanting glass on the inner side has the function of draining rainwater. We also cancel the floor height difference to further achieve the elderly-friendly function.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Fang Ming Lo, 2018.

PHOTO CREDITS:

Lo Fang Ming

COPYRIGHTS:

Castle of Fairy Tale

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

This case is 5F duplex apartment. We remove the dark feeling of closed pattern by removal and reconstruction to construct tall and majestic hall, and so sense of space is improved by 4 times. The beauty of light and shadow deriving from opera box, air gallery, and European arcade lines are fused with the original life function to create a rich life situation and European style art is introduced and details are planned to achieve a high quality house worth of savoring.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

reamer Interior Design & CO.

COPYRIGHTS:

Lo Fang Ming