Ting-Chang Chang

Interior Designer

Taiwan

2

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Love Story

FUNCTION:

Residence

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

Applies modern design techniques and symmetrically extended spatial arrangements to strike a balance between simplicity and exquisite design style, perfectly presenting a brand new residence with both beauty and function. The team adopts a wide and open view pattern and delicate and considerate design thinking to sophisticatedly arrange different areas. Moreover, the mirror effect extending from the bottom up and the dragon gray marble on the whole side of the stairs.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Difussion Light Interior Design

COPYRIGHTS:

Ting-Chang Chang

Fusion

FUNCTION:

Residence

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

With the use of creative and exquisite construction methods and the mixing and matching of different materials, the space is extended, interlaced and integrated. The use of open dining rooms, abundant storage cabinets, hidden doors and sliding doors improve the original limitation of spatial configuration and the defects of abnormal space. The whole design merges with American and industrial style features, presenting the appearance of a modern home through exquisite space arrangement.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Difussion Light Interior Design

PHOTO CREDITS:

Ting-Chang Chang

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Ting-Chang Chang