Chen Chin-Shu

Interior Designer

Taiwan

5

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

I'm an interior designer. I like the atmosphere in the space and I love to make it better. Lifestyle is an art. The balance between beauty and functional create a comfortable house. The modest communication manner, observation analysis and careful logical thinking can place your experiences, sensation and aesthetic concept into a space. A happy home life will be create naturally, and then step-by-step penetrate into human to human or between human and space. The reductions of chaos create a place suitable for cultivate body and mind.

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Reincarnation

FUNCTION:

Interior Residence

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2016

Aerial View of Forest

ABOUT

Natural texture of wood and stone construct the main visual effects. Designers pick granite with crystalline grainy, clearly define the recreation area.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Kuo-Min, Lee

COPYRIGHTS:

Chen Chin-Shu

Organic Space

FUNCTION:

Residential House

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

The design is positioned through the context of the building and the city. With the physical construction and the extension of nodes, a unique and rich living experience is superimposed from the sights of wandering around the city over the cumulation of time and seasons. Extending from the conception of lines and surfaces, rich perspectives between levels are created; then, the attitude of life is rendered through the characteristics of materials to purely express the true emotions of space.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

Chin-Shu Chen, 2019.

PHOTO CREDITS:

Chen Chin-Shu

COPYRIGHTS:

Love Symbol

FUNCTION:

Residential Space

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2019

Aerial View of Forest

ABOUT

The stone of gradient colors and correspondence with oriental ink-painting landscape has been selected for the main wall of the living room, which is extended to the hallway to imply the heritage of sentiment. The back of the main wall is designed as a Buddha Hall, featuring the calligraphy drawn by the father, injecting the room with abundantly artistic foundation.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Chin-Shu Chen, 2019.

COPYRIGHTS:

Chen Chin-Shu