Wu Yi Lun

Interior Designer

Taiwan

1

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

WEBSITE
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Bathed in Sunlight

FUNCTION:

Residential Apartment

LOCATION:

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

As a regular apartment, an open layout with redefined compartmental capacities enables the spaces to be flexibly used. Sunlight is brought to every corner and each moment in the house by enlarging the gallery, corridor, and doorframe. The plants preferred by the wife bring green life to the house. In addition to the cozy finish, storage decorated with subtle tones, fancy wainscoting, and detailed metal work keeps the space tidy and neat.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Yi Lun Wu, 2020.

COPYRIGHTS:

Wu Yi Lun

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Wu Yi Lun

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

Wu Yi Lun