SHU-FEN WU

Interior Designer

Taiwan

1

AWARDS

Wavy Net   _edited.jpg

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

EDUCATION

WORKING EXPERIENCES

AWARDS AND PRIZES

SELECTED PROJECTS

Continue

FUNCTION:

Interior Design

LOCATION:

Taiwan

YEAR:

2020

Aerial View of Forest

ABOUT

Since the house is nearby mountains, the environment here is quiet, the scenery is fascinating, and the air is fresh. These attractive advantages explain why the homeowners have strict requirements for the public domain more than the private domain. Next, in order to broaden the view, we used few walls to avoid the separating spaces; meanwhile, backless shelves match the idea of wide view, hence the atmosphere is more calm and relaxed.

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

Shu-Fen Wu, 2020.

COPYRIGHTS:

SHU-FEN WU

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

SHU-FEN WU

COPYRIGHTS:

FUNCTION:

LOCATION:

YEAR:

Aerial View of Forest

ABOUT

Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest
Aerial View of Forest

PHOTO CREDITS:

COPYRIGHTS:

SHU-FEN WU